Over mij

Ik ben Elly en al lang bezig met begeleiden van anderen, als coach, trainster, verandermanager.
 

Mijn coachopleiding ben ik gaan volgen in 2007, toen ik thuis te maken had met problemen en ik coachen ook goed kon inzetten op mijn werk. Dat was de start van een verandering en heeft me veel gebracht, zoals het leven zelf mij veel heeft geleerd en nog steeds doet. Wat ik leer, pas ik toe in mijn coachtrajecten.

Thea "sterk in eigen kracht", kwam ik tegen in een work-shop die zij gaf en de methode sluit prachtig aan bij hoe ik coach. Ik heb persoonlijk veel gehad aan haar nieuwsbrieven, collums en boek. Vanuit mijn verantwoordelijkheidsgevoel heb ik moeten leren dat ik het leven van mijn naaste niet kan "fixen". Loslaten om de eigen weg te vinden, is voor een regelaar als ik ben, niet makkelijk. En bewust te worden van mijn eigen grenzen bewaken, terwijl je die grenzen vanuit liefde zo makkelijk gaat opschuiven. Schuldgevoel en schaamte  spelen daarbij een rol en daar heb ik mee geworsteld. Was ik wel een goede moeder? 

 
Dat maakt dat ik nu mijn eigen zelfkracht inzet in het coach-netwerk "Boonstra-methode"  je eigen ervaring, gecombineerd met de aanpak van de Boonstra-methode, gaat jou helpen.  

In mijn praktijk:

In de Academy bij mijn werkgever coachte ik collega's die vastliepen in hun werk, op gebied van communicatie, samenwerken, angsten, autisme, zelfvertrouwen, carrière keuzes, enz.

 

Als zelfstandig coach begeleid ik de veranderingen voor medewerkers en management bij organisatie veranderingen. 


Als trainster bij het Rode Kruis begeleid ik vrouwen om vertrouwen te hebben in hun kennis en vaardigheden om effectief te handelen in (nood-)situaties, weerbaar te zijn, doelmatig te communiceren en te vertrouwen en trots te zijn op de kracht van henzelf.


Als coach begeleid ik alle soorten vrijwilligers binnen Scouting Nederland om met elkaar en met respect voor ieders kwaliteiten, samen te werken. Met als doel de jeugd te begeleiden in haar weg naar de toekomst. 

Loslaten en zien wat er gebeurd. Het meisje laat de ballon los, de kunstenaar zijn werk en de eigenaar.........       Wat heb jij los te laten?