Een klant, een alleenstaande ouder, met meer kinderen. Extra hulp die nodig is (autisme, OCD) heeft ze al bij verschillende hulpverleners gekregen. Na het traject vertelde ze: 
"Ik heb nu een doel, dat het ik nooit gehad. Voor de rest van mijn leven. Ik hoef niet meer bang te zijn, voor afhankelijkheid van anderen, buiten mij. Dit is een proces en er zit geen "moeten" in. Andere hulpverleners vertelden me altijd wat ik moest doen. En dat was enorm veel! Ik werd bang om te mislukken. Er is nu een zaadje gepland, voor alle seizoenen. Structuur en veiligheid hebben een andere betekenis gekregen voor me. Ik vind nu de rust in mezelf. Ik voel me "MEGA-Mindy!"

Dit is de essentie hoe ik kan functioneren, daarom ben ik hier zo blij mee, dit is een heel mooi cadeau. 

Bij andere hulpverleners of cursussen moest ik volgens een plan werken, volgens een methode. Dit is geen methode, dit past bij iedereen. En ik voel vrijheid, ik heb niet eens in de gaten dat ik het doe. "Deelnemer aan de online training, al jaren problemen met volwassen zoon, die begeleid woont:
De coaching door iemand die weet wat er gebeurt bij angst en dwang is zeer helpend. Vooraf voelde ik me machteloos en was er veel ruzie thuis. Nu weet ik hoe ik mezelf kan helpen en hoe ik de ander ook in zijn waarde laat. Dat scheelt nu, kort na de training, al heel veel ruzie thuis. De problematiek is nog net zo heftig, maar overspoelt mij minder. Dat geeft rust en vertrouwen.

klant individueel coach-traject:
Het was echt een eye-opener! Niet moeilijk of ingewikkeld, maar super functioneel.

klant individueel coach-traject:
Mijn wanhoop is weg. Heb handvaten gekregen waar mee geoefend heb. En een plan waar ik op kan terugvallen

klant individueel coach-traject:
Fijn dat ze ervaringsdeskundige is.

klant individueel coach-traject:

Waarom gebruiken als die andere hulpverleners deze methode niet? Dan was ik veel eerder geholpen, dat had me jaren ellende bespaard.